Грижа за Ръце и Крака

Бадемово масло в грижа за ръцете

Грижа за Ръце и Крака, Бадемово масло в грижа за ръцете

Бадемовото масло е почти без миризма, без цвят, получено от ядките на дървото сладък бадем. Ядките се почистват, студено пресоват се и филтрират за производство на бадемово масло. То е популярно в козметиката, защото е едно от най-стабилните растителни масла и има неутрален мирис и вкус. Бадемовото масло е добър овлажнител и предпазва кожата от изсушаване. То е класическо масажно масло, прониква много добре в кожата и е подходящо за всеки тип кожа и всяка възраст.
Липидният състав на бадемовото масло е най-близък до човешкия и поради тази причина, понякога то бива наричано кожно масло. Това масло попива, успокоява, омекотява и заглажда кожата. Има много добро въздействие върху суха, чувствителна, застаряваща и изпръхнала кожа. Не дразни и не предизвиква алергични реакции. Чудесно е в грижата за ръцете и ноктите.

Козметични продукти за ръце с бадемово масло
Маска за Ръце Private Spa от JEAN D'ARCEL
Богата Wellness маска –извор на младост за стресираната и суха кожа на ръцете. Активно регенерира и подхранва, като оставя дълготрайно чувство на мекота и ефирен аромат.

Крем за ръце с масло от бадем от L'Amande
Бързо абсорбираща формула, която подхранва ръцете и възвръща еластичността на кожата. L'Amande използва успокояващо и тонизиращо олио от сладък бадем и екстракти от лайка и невен. Без оцветители или минерални масла.

Royal English Daisy подхранващ крем за ръце и нокти от YARDLEY LONDON
Подхранващ крем за ръце и нокти "Английска Маргаритка" е лесно попиващ крем, в който се комбинират иновативни съставки за грижа за кожата с натурален качествен аромат. Той съдържа Q10, масло от карите, какаово масло, масло от гроздови семки и сладко бадемово масло, богато на антиоксидант витамин Е, спомагащ забавянето на стареенето. Оставя ръцете меки и гладки като подхранва и подсилва ноктите.

Подхранващ крем за ръце и нокти сладки трюфели и бадем Sweet Secret от FARMONA
Подхранващ крем за ръце и нокти с лека консистенция, създаден за всеки, който цени натуралните съставки. Богатата му формула прекрасно се грижи за кожата, като я прави мека и гладка. Заздравява ноктите и предотвратява чупливостта им. Поддържа естествения хидролипиден слой. Има съблазнителен аромат на сладки трюфели и екстравагантна нотка на бадем, които подобряват настроението. Попива бързо и оставя за дълго време свежо и приятно усещане по кожата на ръцете.

Kozmetikata.com


Абонамент