Грижа за Ръце и Крака

Авокадо за меки ръце

Грижа за Ръце и Крака, Авокадо за меки ръце

Грижа за Ръце и Крака, Авокадо за меки ръце

Грижа за Ръце и Крака, Авокадо за меки ръце

Едно от най-предпочитаните от козметолозите масла е маслото от авокадо. То притежава свойството да прониква дълбоко в кожата, да я хидратира в дълбочина и да възстановява сухата и напукана чувствителна кожа. Приложено върху ръцете, маслото от авокадо подмладява и най-грубите ръце.

Авокадото има свойството да предпазва кожата от загуба на влага и за това е особено подходящо за сухи ръце. Студено пресовано растително масло, което се добива от месото на авокадо е богато на ненаситени мастни киселини, витамини А, B, D, E, лецитин и фитостероли. Клиничните проучвания показват, че масло от авокадо по-лесно се абсорбира от кожата, отколкото много други масла. Неговият неосапуняем компонент, avocadol, прави това масло с изключително добра поносимост. Естественото олио е с жълтеникав до червен цвят. Маслото лесно се разнася по кожата, абсорбира се добре, отлично хидратира и има прекрасен изглаждащ ефект върху кожата.

Овлажняващ крем за ръце с авокадо от Shemen Amour

Този крем с авокадо и обогатен с растителни екстракти и минерали от Мъртво море. Овлажнява и защитава кожната тъкан от изсушаване, давайки усещане за мекота и копринено докосване. Попива бързо.

Био крем за ръце, Ший и Индрише от SKIN BLOSSOM

Кремът се абсорбира лесно от кожата и оставя ръцете отлично хидратирани и защитени. Намалява значително или отстранява напълно напуканите зони, като възстановява кожата. Специалната смес от растителните масла от Какао и Авокадо се бори с изсушаването и напукването. Маслото от Ший (Карите) работи за възстановяването на кожата на ръцете и ги оставя в превъзходно състояние. Ароматизиран e с балансиращият и изпълващ цвят на Индрише (Rose Geranium).

Маска за Ръце Private Spa от JEAN D'ARCEL
Богата Wellness маска –извор на младост за стресираната и суха кожа на ръцете. Активно регенерира и подхранва, като оставя дълготрайно чувство на мекота и ефирен аромат. Съдържа: олио от Сладък Бадем, Скуалан (бистро, безцветно и без мирис масло, което се извлича от зехтин), олио от Жожоба, олио от Авокадо и екстракт от Лайка.

Домашна маска с авокадо
1 с.л. авокадо
1 ч.л. прясно мляко

Намачкайте авокадото и добавете към него млякото. Бъркайте до получаване на средно гъста каша. Намажете с нея ръцете. Сложете си найлонови ръкавици и останете така 10-15 мин, след което изплакнете. Кожата на ръцете ви ще е освежена и подмладена.

Kozmetikata.com


Абонамент