Грижа за Ръце и Крака

Що е то пиърсинг за нокти

Грижа за Ръце и Крака, Що е то пиърсинг за нокти

Грижа за Ръце и Крака, Що е то пиърсинг за нокти

Грижа за Ръце и Крака, Що е то пиърсинг за нокти

Още едно изобретение в областта на дизайна на ноктите е пиърсинга. Всички знаем, че още от древни времена красивите ръце са необходимост за аристократичната външност.

Както и всеки друг пиърсинг, този на ноктите има за основа пробиването. Но този път – то се случва в края на нокътните пластини, без да засяга меката тъкан на пръстите. 

Процедурата по пробиване на ноктите се прави със специален пневматичен пистолет, който който прави малка и точна дупчица, в която после се вкарва бижу с формата на халка или гвоздейче.

Тези украшения много закачливо се движат в края на ноктите. Те могат да са традиционни, двойни, тройни. Могат да са с елипсовидна форма, могат да са извити и спираловидни.

Изборът на различни бижута "гвоздейчета" е не по-малко разнообразен. Те могат да се разделят на украшения, направени от цял метал и такива с вложки.

Тези бижута се закрепват на ноктите с помощта на винтчета и са изработени от метал, с разнообразна форма.

С цялото това разнообразие, пиърсингът за нокти се превръща в още един интересен и оригинален начин за себеизразяване сред преуспяващите жени. Ако ви харесва идеята, нищо не ви пречи да пробвате.

Kozmetikata.com


изобщо не ми харесва
Абонамент

От форума