Грижа за Ръце и Крака

Как да си направим сватбен маникюр

Грижа за Ръце и Крака, Как да си направим сватбен маникюр

Грижа за Ръце и Крака, Как да си направим сватбен маникюр

Грижа за Ръце и Крака, Как да си направим сватбен маникюр

Грижа за Ръце и Крака, Как да си направим сватбен маникюр

Грижа за Ръце и Крака, Как да си направим сватбен маникюр

Грижа за Ръце и Крака, Как да си направим сватбен маникюр

Образът на булката трябва да е безупречен. Ето заради това стилистите настояват за всички изграждащи го елементи – тоалетът, прическата, макиажът и даже маникюрът трябва да съответстват на характера и излъчването на невестата.

В противен случай най-прекрасният ден, може да не отави толкова приятни спомени. Например, в тесен корсет е неудобно да се танцува, а от сложните сватбени прически може да ви заболи глава. А ние подготвихме няколко тънкости как да направите сами сватбения си маникюр (въпреки че част от удоволствието да си булка е и тази глезотия да бъде направена в салон).
Маникюрът заема важно място в живота на жената.
Всяка дама иска да изглежда стилно и обгрижвано и се грижи не само за красотата на кожата на лицето, но и за изящността на на ръцете.

Особено важен е качественият маникюр за сватбата. Защото именно в този ден в центъра на вниманието се оказват ръцете на булката и младоженеца. Затова по време на подготовката за красивото събитие маникюрът не е забранен дори за жениха (тук не говорим за лакирането на ноктите). Именно тогава фотографиите на сватбените пръстени на поддържаните и красиви ръце на младоженците стават прекрасни и запомнящи се.

Маникюрът за сватбата е препоръчително да бъде направен от професионалист, защото така ще отнеме по-малко време и със сигурност резултатът ще е неописуемо красив.

Но да направите маникюр и у дома също не е невъзможно, само че трябва да сте уверени в уменията си и да имате дълъг опит в правенето на маникюра си сами. 

Ако сте щастливка с красиви, дълги и здрави нокти е достатъчно да коригирате леко формата им, да нанесете подхождащ на роклята цвят на лака. Формата на ноктите обикновено се запазва класическа, леко овална или правоъгълна.

Бадемообразните нокти също е желателно да се заоблят в краищата, за да не изглеждат прекалено хищно, защото булката е необходимо да е образец на нежността. Цветът на лака също трябва да е в хармония с образа и с макиажа, но доста популярни за сватбения маникюр са лаковете за френски маникюр – в розово, бежово, светло лилаво, прасковено или бяло. 

Въпреки това и тук е важно да не се увличате – ако сте с рокля в по-ярък цвят, ноктите трябва да са по-семпли. Украшенията и камъните за нокти в сватбения ден не бива да са крещящи, иначе може да изглеждат вулгарно.

Ако пък ноктите ви не се отличават с особена здравина и дължина, то може лесно да подобрите външния им вид, като се възползвате от процедура по удължаване.

Kozmetikata.com


Абонамент

От форума